Despre

Cine sunt?

Principala ocupație este furnizarea serviciilor de web-design și construirea site-urilor web. Sunt cunoscute noile cerințe de pe scena web și de aceea sunt într-un proces de continuă învăţare în așa fel încât să mă adaptez foarte ușor la schimbările ce apar de-a lungul timpului.


De ce?

Pentru că sunt la început și vreau experiență, relații dar și pentru că ofer soluții potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Nu consider un proiect terminat până când dumneavoastră nu sunteți pe deplin mulțumit cu fiecare aspect și detaliu. Proiectul va fi continuat până când totul va fi perfect.


Cum?

Nu aveți nici o idee despre cum doriți să arate site-ul dumneavoastră? Nici eu!! Dar ne vom consulta și ne vom pune răbdarea la încercare de ambele părți până ce ne vin ideile în așa fel încât să realizăm ceva unic și extraordinar.


Ce experiență am?

Experiența nu este una vasta, sunt bobocel în această sferă dar, ceea ce e nou, întotdeauna poate aduce ceva mai bun decât există. Nu condamnați! Toți am fost candva la începutul drumului :) ! Am proiecte în derulare pe care le puteți vedea pe parcurs în portofoliul prezent pe pagină.


Skill-uri